اردیبهشت همان امتداد خرداد است
بار دیگر ملّت ایران خرداد دیگری آفرید اما اندکی با تعجیل و دو روز پیشتر!
ایرانیان را در دوران معاصر پیوندی ناگسستنی با خرداد است؛ حداقل به ازای ٥٠ سال از خرداد ٤٢ تا ٩٢.
و اینک با افتخار در امتداد خرداد ٧٦ با دو روز تعجیل صفحهای دیگر به مناسبتهای ملّی افزود.
خرداد همواره همچون پایان سال تحصیلی ایّام امتحان و درس پسدادن ملت ایران بوده است که همواره با اکثریّت سر جلسهی این امتحان حضور یافته و معمولاً با نمرهی ممتاز و معدل بالا قبول شده است.
این بار اما امتحان اندکی متفاوت بود، چراکه با وجود مشخص بودن روز امتحان از ماهها پیش، سؤالات و یا به عبارتی گزینهها دیرتر از وقت معمول به دست آنان رسید و فضا بسیار دیر امتحانی و یا انتخاباتی شد.
اما این ملت زیرک و فرصتجو و نه فرصتطلب، به کمک مشاوران و استادان راهنمای خود و کارکشتگان عرصهی سیاست و هنر بسیار زود مسیر خود را یافت و در روز امتحان علیرغم تمام استرسها و دلهرههای موجود سر جلسه حضور یافت و با میانگین معدل عالی و در تراز خودش قبول شد.
و این نمره، در ازای موارد زیر به دست آمده است:
- نه به پوپولیسم
- نه به انسداد فرهنگی
- نه به فاصلهها و شکافهای طبقاتی
- نه به تحریم و انزوای ایران
- نه به دو قطبی کردن فضای کشور و تقسیمبندی ملّت به 4 و 96 درصدی
- نه به فساد و اختلاس
- نه به ایرانهراسی
- و آری به گشایش فرهنگی، سیاسی و اقتصادی و بسیاری مطالبات شفاف و صریح دیگر...
و اینک که نتیجهی این امتحان اعلام شد و این ملت سربلند از آن بیرون آمد، ذکر چند نکته و یادآوری آن به منتخب ملت و به تبع آن نخبگان و اطرافیان و مشاورانش در سطح ملی، منطقه ای و محلّی لازم است:
الف) در سطح ملّی، منتخب ملت از امروز رئیس جمهور همهی ملّت است؛
پس جفاها، بیمهریها و اشتباهات رقیب را فراموش نکند، اما ببخشد و به قول سید اصلاحات، مخالف را منتقد بشمارد و منتقد را همراه و موافق کند و با توجه به شرایط ویژهی جهانی و منطقهای و محلّی، به هر حیلتی در دل دوست رهی یافته و کلید همت به گشایش قفلهای زنگ زده بر مشکلات عدیدهی این ملت بزند.
ب) در سطح منطقهای، رئیس جمهور باید بداند که این بار رئیسجمهور ٥٠/٧ درصدی نیستند، بلکه پشتوانهی بسیار بالاتری از رأی ملت را دارد و بداند که این مردم علیرغم تمام نقایص و کوتاهیها، مشکلات بسیار حاد اقتصادی، بیکاری و... با این رأی بالا به استقبال ایشان رفتند و باز به او اعتماد کردند.
پس جناب آقای دکتر روحانی به قول معروف آن مواعید که کردی مرود ز یادت.
اولین و اورژانسیترین نیاز مردم این منطقه انتخاب و انتصاب مسؤولان و مدیران لایق و شایسته و فارغ از هرگونه محافظهکاری و منفعتطلبی میباشد.
و سخن آخر اینکه در سطح محلّی این رئیس جمهور اکثریت قاطع این ملت است و هیچکس حق مصادرهی آرای مردم را ندارد. به قول معروف پیروزی ما آن روزی نیست که کسی در آن شکست بخورد. نخبگان تنها نقش راهنما و تبیین راه را به عهده داشتهاند و اندکی تقبّل و تحمّل زحمت بیشتر کردهاند و این بر حسب وظیفه بوده است و مردم خود بهتر از هر کس میفهمند چه کسی چگونه با آنان همراه و همدل بوده است.
دیگر دوران بیلبورد نصب کردن و تقدیر و تشکرهای خود از خود، گذشته و خود گفتن و خود خندیدن و به هنر خود بالیدن در شأن این ملت فرهیخته نیست؛ روز همت است و عمل؛ پس این پیروزی بر همهی ملت مبارک!
- افزودن نظر جدید
- 3893 بازدید
-
نسخه مناسب چاپ